Ortlieb

Gefilterd op: Wis selectie

Ortlieb

Ortlieb

1 - 36 van 1 artikelen

Ortlieb

In 1982 richtte Hartmut Ortlieb ORTLIEB Sportartikel GmbH op in Neurenberg, Duitsland. In 1997 verhuisde het bedrijf naar de stad Heilsbronn in het Mittelfranken, in het regionale district Ansbach. De eerste producten werden met de hand gemaakt op de naaimachine van Hartmut: droge tassen en fietstassen van vrachtwagenzeilen. Deze prototypes zijn door Hartmut en zijn vrienden getest op zelfgeorganiseerde fiets- en klimtochten. Wat heel eenvoudig begon, is al snel uitgegroeid tot een succesverhaal.

Inmiddels heeft het bedrijf meer dan 230 medewerkers en is de collectie van ORTLIEB uitgegroeid tot meer dan 500 losse producten. Zelfs vandaag de dag bevindt alles zich onder één dak: van ontwikkeling en ontwerp tot engineering, productie, verkoop, marketing en verzending. Alle waterdichte producten worden geproduceerd met hoogfrequente lasmethoden in het Duitse hoofdkantoor in Heilsbronn. „Made in Germany“ staat garant voor hoogwaardige outdooruitrusting voor alle eisen, alle weersomstandigheden en alle terreinen.

ORTLIEB-producten worden gekenmerkt door goed afgesloten sluitsystemen zoals rolsluitingen, waterdichte ritsen, klittenbandsluiting of glijdende sealsluitingen. Talrijke ontwerpkenmerken worden beschermd door patenten en blijven nieuwe normen stellen op de fiets- en outdoormarkt. De kwaliteitsproducten met hun bijzondere ontwerpkenmerken zijn ontwikkeld door nieuwe ideeën van een multidisciplinair team dat zich oriënteert op de eisen van de markt, en daarmee de toenemende eisen van de gebruikers.

Om de beste gebruikerservaring te bieden maakt onze website gebruik van cookies. Door gebruik te maken van onze website gaat u akkoord met de standaardinstellingen. Bekijk onze cookiebeleid hier.